Ynt: matrix'e hükmedin Hayatımda yaşadığım en mükemmel şeyi yaşadım, umarım arkası gelir, korkmadım da değil hani!
Az önce bu topicdeki mesajlardan okudum, zihnim bulandı, acaip bir kasıntı, zihnimdeki düşünceler çoğalmadı da tıpkı bir bulamaç haline geldi, içimde acaip bir enerji oluştu, ellerim titriyor, hızlı cümleler kuruyordum, yapmayı çok arzuladığım bir şey matrixe hükmetmek!, Allahın vermiş olduğu kendi gücümün farkına varmak istiyorum. Zihnim karmakarışık bir vaziyette kendimce dinginleşmek adına O' na yöneldim, ibadet ettim, asıl ilginçlik burada başlıyor, ibadetimin sonunda burada okuduklarım belirdi, farkına varmadan iki elimin başımın kenarına gittiğini farkettim, içeriye bakıyordum, bunu tarif edemiyorum ama evet dışarıdaki sesler yok oldu, sadece kendimi bir düzlemde izledim. ama hayır sonra kendimi de yok oldum, hala orada duran bir sonsuz düzlem vardı,aman Allahım o da kayboldu, ve birden ellerimn şuursuzca yere düştüğünü, arkadan da başımın yere düştüğünü hissettim, bir anlıktı, ama muhteşemdi, yani ben sanki bedenimden çıkmış gibiydim, inanılmazdı, öyle korktum ki bir daha doğrulamayacağım diye! Ama sonra karıncalanma gibi belimden yukarıya bir enerjinin yükseldiğini hissettim ve yeniden doğruldum, benim için bir şifa idi sanki, kendime geldiğimde kendimi daha dingin ve huzurlu hissediyorum halen, hayatımdaki en güzel deneyimlerden biri olarak anacağım bunu.
Bu yaşadığım neydi arkadaşlar? Lütfen teknik yorumlarınızı bekliyorum, bi daha bu hali yaşamk istiyorum, aynı hissiyatı imgeleyerek, ama korkuyorum da aynı zamanda, lütfen bana birşeyler söyleyin...
__________________ İşleri tersinden yapmayı seven insanlar vardır. Onlar önce dünyayı değiştirmek isterler ve sonra kendilerine gelecekler. Ama sana bir şey söyleyeyim, eğer çok ileri gidersen asla kendine geri gelemeyeceksin. Osho |