Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ CEVAP ANAHTARI
Giysi alışverişi yapmak ruhsal arayışla benzeşir. Gerçek kimliğinizi ifade eden mükemmel bir araçtır. Gardırobunuz kişiliğinizin uzantısıdır. Çünkü en güzel yanlarınızı - fiziksel ya da ruhsal - öne çıkaran giysilerden oluşur. Satış elemanının sahte iltifatına vermiş olduğunuz cevap ise en değerli varlığınız olan kendinizi nasıl gördüğünüzü açıklıyor.
1." Herhalde şaka yapıyorsunuz.Üzerimde çok kötü durdu."
Aynalar yalan söylemez.Defalarca size çok güzel olduğunuzu söylediler ve bu yüzden boş iltifata ihtiyacınız yok. Kendinizle gurur duyuyorsunuz. Bu hal,dış görünüşünüze de yansıyor. Prim almaya çalışan bir satış elamanının, onca çabayla yarattığınız görünümünüzü bozmasına izin veremezsiniz değil mi?
2."Yakası çok geniş, Kollarının duruşunu da sevmedim"
Her an mükemmel görünmeyebilirsiniz ama aptal yerine de konmayı da kabullenemiyorsunuz. Siz, algılarınızın gerçekçi olduğuna eminsiniz, bununla gurur duyuyorsunuz. Bu nedenle yalana katlanamazsınız. Ayrıntıdaki seçiciliğiniz ve incelikli duyarlılığınızın yansıması kişisel tarzınızı yaratmıştır ve bunu asla tehlikeye atmazsınız.
3."Sağolun ama birkaç yere daha bakmak istiyorum."
Felsefeniz; "Ben, benim. Başkaları ise başkaları." İkisini asla karıştırmıyorsunuz. Belirli bir nedenden dolayı değil, özgün bir varlık oluşunuzla gurur duyuyorsunuz. Sonuçta da kendi bildiğinizi yapıyorsunuz ve başkalarının ne düşündüğü sizi hiç ilgilendirmiyor.
4."Gerçekten mi? Peki, o zaman alıyorum."
Kendi içinizde gururlanacak bir yan henüz bulamamışsınız. Bulsaydınız insanların sizi yönlendirmesine ve yanıltmasına izin vermezdiniz. Aynaya dürüstçe bakmanızın zamanı gelmiş de geçiyor. Bu kez görüntünüzü yine beğenebilir ve şaşırabilirsiniz. Ama bu size istemediğiniz giysilere para ödemek gibi pahalı bir alışkanlık kazandırabilir.
Su_Perisi:
2."Yakası çok geniş, Kollarının duruşunu da sevmedim"
Her an mükemmel görünmeyebilirsiniz ama aptal yerine de konmayı da kabullenemiyorsunuz. Siz, algılarınızın gerçekçi olduğuna eminsiniz, bununla gurur duyuyorsunuz. Bu nedenle yalana katlanamazsınız. Ayrıntıdaki seçiciliğiniz ve incelikli duyarlılığınızın yansıması kişisel tarzınızı yaratmıştır ve bunu asla tehlikeye atmazsınız.
__________________ sen neye hazırsan o da sana hazırdır... |