Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-05-2012, 01:09 AM   #193 (permalink)
ezgiyamur
Üsteğmen

ezgiyamur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 248
84 Mesajinıza toplam 123 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ezgiyamur is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç!

Alıntı:
_jenny_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
harika bir paylaşım olmuş ezgiyağmurcum sadece inanmamız bile yeter arkadaşlar bu noktada.
bu aralar şöyle birşey düşünüyorum şimdi asıl olan bizim boyumuzu uzunmuş gibi zannedip öyle yaşamak ,olumsuz düşünmeden sade ve sadece inanmak değilmi?
ancak eminimki biçoğunuzada bu oluyordur, bende genelde bu konuda hep olumluyum pilates yapıyorum inanıyorum elimden geldiğince meditasyon,olumlamalar yapıyorum.Ancak gün boyu bunu yaparken ufacık bir olumsuzluk,ufacık bir çekirdek inanç bile tüm yaptığımız emekleri malesef silip atıyor.
vee bence olay burda kopuyor yani bizim amacımız bu çekirdek inançları yok etmek olmalı ve sizinde fikrinizi almak istiyorum bu konuda arkadaşlar hipnozla beynimize bu konuda komut vererek yani bu konuda hiç bir negatif düşünce beynimize girmemesini sağlıyamazmıyız?bu yönde araştırmalar yapmaya ne dersiniz? umarım anlatabilmişimdir ne söylemek istediğimi ve forumu aktifleştirelim artık canlanalım arkadaşlar
Çok güzel düşünmüşsün canım..Madem ki sorunumuz inanmak,İnanmanın gücü ile birşeyleri başarmak!Kendimizi hipnoz ile yeniden programlatabiliriz!
Süpper bir fikir jenny'ciğim..Fakat bazı hipnoz avcılarına dikkat etmemiz gerekiyor.Güvenmediğiniz insanlara kendimizi teslim etmeyelim..
Araştıralım o zaman CanişleriMm!!
Yanlız,ben bir doktora bu konuyu daha önce sormuştum.Hipnoz ile boy uzatılabiliyor mu?..uzatılamadığını söylemişti.O bir doktor olarak kendi fikrini söyledi . .
Zaten biz hipnozla boyumuzu uzatmıyacağız ki..!Hipnoz ile boyumuzun uzayacağına kendimizi inandracağız!Burdan sonra da işte İnanmanın Gücü,gerçek olacak !!

Çünkü;beyin neye inanıyorsa onu gerçekleştiriyor.Asıl mesele beyini kandırabilmekte..değil mi!!
Hatta gerekli olan egzersizleri düzenli olarak hipnoz sayesinde yapmaya devam edebiliriz..Süper fikir jenny
ezgiyamur isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla