Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-10-2008, 04:21 PM   #57 (permalink)
kaafinur
Üsteğmen

Tesekkür: 0
32 Mesajinıza toplam 126 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kaafinur is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bu da benim günlüğüm olsun

Merhabalar,
Ne yorucu bir tatil geçirdik. Hem ruhen hem bedenen kendimi çok yorgun hissediyorum. Annemlerin evinde yine kaos vardı. Bayramda öyle çok durmadık onları pek bi çabuk geçiştirmiştik ve bu durumdan eşim de ben de mutluyduk. Fakat daha sonra annemin hastalandığını öğrendik gittiğimizde hala sinirliydi. Sinirden kalp atşları düzensizleşmiş kardeşimle birbirlerine girmişler. Dün bütün gün oradaydık nispeten sulh ettik de akşam eve ancak dönebildik. Bu arada iyi yorulmuşuz.
Ben gribi atlattım derken eşim yakalandı, gelsin nane limon bilumum grip çayları. Bu havalarda dikkatli olmak gerek. Gerçi biz geçen arabamızın camı kırılınca üşüttük. Büyük ihtimal hırsızlık için gelen birisi camı kırdı ve yoldan geçen biri yüzünden birşey alamadan uzaklaştı. Aşağı indiğimizde oğlumu oturtacağım zaman küçük camın kırılmış olduğunu gördüm. Eh gecenin bir vaktinde camcı bulamayacağımıza göre öyle eve geldik; tabii şifayı kaptık.
Hepinize mutlu bir hafta diliyorum. Umarım güzel bir hafta geçiririz.
kaafinur isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla