Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-05-2012, 08:06 PM   #196 (permalink)
_jenny_
Üsteğmen

_jenny_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 377
168 Mesajinıza toplam 452 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
_jenny_ is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç!

Alıntı:
ezgiyamur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok güzel düşünmüşsün canım..Madem ki sorunumuz inanmak,İnanmanın gücü ile birşeyleri başarmak!Kendimizi hipnoz ile yeniden programlatabiliriz!
Süpper bir fikir jenny'ciğim..Fakat bazı hipnoz avcılarına dikkat etmemiz gerekiyor.Güvenmediğiniz insanlara kendimizi teslim etmeyelim..
Araştıralım o zaman CanişleriMm!!
Yanlız,ben bir doktora bu konuyu daha önce sormuştum.Hipnoz ile boy uzatılabiliyor mu?..uzatılamadığını söylemişti.O bir doktor olarak kendi fikrini söyledi . .
Zaten biz hipnozla boyumuzu uzatmıyacağız ki..!Hipnoz ile boyumuzun uzayacağına kendimizi inandracağız!Burdan sonra da işte İnanmanın Gücü,gerçek olacak !!
Çünkü;beyin neye inanıyorsa onu gerçekleştiriyor.Asıl mesele beyini kandırabilmekte..değil mi!!
Hatta gerekli olan egzersizleri düzenli olarak hipnoz sayesinde yapmaya devam edebiliriz..Süper fikir jenny
bencede bu konuyla ilgili harekete geçelim derim ben aklıma gelen ilk yöntem hipnoz oldu benim ancak başka yöntemler varsa onlarda paylaşabilirsiniz bu konunun üstüne gidelim arkadaşlar
minnettarcım benim telkine olan inancım bitiyor gibi malesef::(çünkü dediğin etkiyi yaratsaydı neden hala olumsuz düşünceler beynimde dönüyo uzun zamandırda aralıklarlada olsa dinliyorum faydası olur inş tabikide telkinimide bırakmıcam onada devam edicem