Alıntı:
minnettar Nickli Üyeden Alıntı
Anlıyorum canım ama bu nasıl olacak.... Ben bunu Türkiyede ünlü bir 'hipnozcu diyelim ' istemiştim bundan 1 sene önce... yani bu meditasyon çalışması yerine bana hipnozla bu çalışmayı onun yapmasını istemiştim. Bana açıkçası başta çok olumsuz yaklaştı sonra ben ısrar edince haftada 3-4 günle başlayıp sonbra haftalık 1 seansa düşüreceğiz ve belki aylarca yada senelerce çalışmamız gerekecek yada en fazla senin istediğin kadar yapacağız dedi ... tamam dedim ama her seansı 250 tl ye yapabileceğini söyledi ve kesinlikle indirim yapmadı .... Yani aslında demek istediğim hipnozda da tek seans yeterli olmuyor anladığım kadarıyla ve bunu yapacak bilir kişi falan... aslında kesin çözüm olabilir... |
canım sen hiç yaptırdınmı peki?biraz bilgi verirmisin
aslında hipnoz aklıma gelen ilk yöntemdi araştırırsak başka yöntemlerde bulabiliriz belki çünkü biz gidipte boyumuzu uzatın demicez sadece bu konudaki olumsuz düşüncelerimizden kurtulmak isticez bu hallolunca zate herşey çorap söküğü gibi gelicek..
kendi adıma sölemek gerekirse bukadar uğraş veriyorum ancak yıllardır bunu kendime takındığı yaptığım için olumsuzluk mutlaka giriyor buna engel olamıyorum sizlerede oluyormu bilemiyorum ama ben kesinlikle buyüzden uzayamıyorum ve beynimi hipnoz yada başka bi yolla buna inandırıca kafaya koydum lütfen birlik olalım ve araştıralım arkadaşlar