Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-05-2012, 08:48 PM   #38 (permalink)
cansuyu
Binbaşı

cansuyu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,705
1,237 Mesajinıza toplam 3,648 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nice
Standart Cevap: BUGÜN KENDİM İÇİN NE İSTİYORUM?

akşam güneşinde bir başka güzel dünya sanki..

gecenize bile yakamozlar dolmasını dilerim..

yine inanılmaz bir çalışma temposuyla devirdim günü.. hiiç okuyamadım yazamadım telkin dinleyemedim olumlayamadım v s v s v s

ancak sürakli gülümsüyordum dünkü sürprizden sarhoş gibi..gerçekten inanılmaz bir pozitif enerji gönderiyordum evrene farkındaydım.. umut doluydum..henüz bişey istemeyi düşünmemiştim ancak birbirine bağlıyordum bazı şeyleri.. bir sabah artık işe rahat gitmeyi istemiştim evrenden hani ve sonra burnumu sokmuştum evrenin işine nasıl olacak bu şimdilerle.. servis sorunu mu çözülecek e araba mı alacağım.. sonra anlamıştım.. nasıl olacağı evrenin işiydi.. ben sadece istemeli inanmalı ve hissetmeliydim..

şimdi düşündüm de.. o zamanlarda bile hem işle ilgili dileklerde bulunup hem de aynı işte çalışır gibi düşünmüşüm.. ne zaman ki gerçekten evrene bıraktım.. herşeyi birbirine bağlayan yeni çözümler sundu bana evren.. sözettim yeni iş teklifinden..evimden sadece 100 m. ötede olduğunu söylemeyi unuttum.. yol sorunum olmayacak orada başlarsam.. ve daha çok kazanç olacak.. ama bir an endişelerle dolu buldum kendimi.. ya mutlu olmazsam.. ya başaramazsam...

oysa ben huzuru da dilemiştim elbet.. öyleyse olacak :))

bir sorun vardı yine de..diğer işe girdiğimde maaşı hemen alamayacağımdan bir süre sorun yaşayabilirdim.. ama aşarım dedim..

diledim mi ne diledim bilmiyorum..ama bişey var biliyorum.. içimde bir direnç vardı kırıldı.. çağlayan gibi bir alışverişe girdim evrenle..

şu anda çalıştığım işyerime bugün işten ayrılma takvimimi açıkladım.. önümüzde çok zorlu iki hafta var.. o sürede onları mağdur etmeyecek bir plan yaptım..üzülüyorlar gidişime ama sanırım söylemiştim hem istemeden dönüşümsüz başı şeyler yaşandı hem de bana o maaşı verebilmelerine imkan yok.. bana inanılmaz bişey söylediler.. asla karşılığı değil çalışmalarınızın ama size jest yapmak istiyoruz.. çıkış gösterip tazminat vereceğiz.. iş bulup istifa eden benim oysa.. ne diyeceğimi şaşırdım.. bu bir rüyaysa uyanmak istemiyorum..

sonra hatırladım.. hakkımın verilmesi takdir görmek gibi dileklerimi...

ah sırada evle ilgili dileklerim olacak :))) sıra gelse bir :))

akşam bir arkadaşımla salaş bir yerde taburelere çöküp bişeyler içip sohbet ettik.. bana çok güzel göründüğümü söyledi.. ya da çok güzel baktığımı.. sanki neye baksam çok güzel göreceğimni.. ya da ne baksa bana çok güzel göreceğini.. o ifade edemedim dedi.. ben anladım :))

şu anda yeni iş le ilgili endişelerimin yerine.. rahatlık.. huzur.. güven.. kolaylık haz mutluluk dolmaya başlamasını ve artmasını hissetmek istiyorum...

hedefin varolduğuna inanmanın sarhoşluğu mudur ki bizi tam da hedefi gördüğümüzde serseri mayına çeviren? öyleyse hedefin yokolduğunun ayıklığıyla mı düştük hep yollara?