Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) ulusta kalıyorum. tam istediğim gibi evime yakın kolay ulaşabileceğim bir hastanede kalıyorum. ve tam zannettiğim gibi yerine geçtiğim kişiyi üzdüm. bu yüzden isteğimden vazgeçmeye bile rağzıydım. ama içten içede istiyordum. suçluluk duyuyorum şimdi..oysa ben sadece istedim..talep bile etmedim. talep eden çevremdekiler oldu.. yerine geçtiğim kişi zaten depresif biri. bana telefon açıp kızdı. bende onun hayrı olması için de dua ettiğimi söyledim. ama bu onu tatmin etmedi.
gidip orda çalışmak istemediğimi söylemeyi bile düşünüyorum.
yer değiştirmek tekalüt kardeşliği grubunda kullandığımız bir cümle vardı. Benzerime yapabileceğim bir iyilik varsa bunu hemen gerçekleştireyim. çünkü bu yoldan bir kez geçeceğim.
bana hayat nerede görev verirse orada olmaya çalışıyorum. ve kendim için istediğim hayre herkes için istiyorum. dünya için istiyorum. ben bir paarçayım. bunu biliyorum. ama gel görki karşımdaki insanlar bazen anlamıyor..
ben evime yakın bir yerde çalışmak için dua ettiğimde beni ilk önce çocuk hastanesine gönderdiler......yani evimden dahada uzak bir yere..istifa etmem için işaret mi bile düşündüm. ama isyan etmedim. yer değiştirmek için uğraşmadım. görevimi yerine getirdim. ve zamanı gelince kendiliğinden beni yeni yerime gönderdiler..bunun benim için iyi mi kötümü olacağını yine bilemem bilemezdimde..
ah bizz..ah biz insanlar..ne çabuk karar veriyoruz bu iyi bu kötü diye..sonuçları hakkında ne çabuk hüküm veriyoruzz..
ve bizz..kendimizi suçladıkca insanlar bizi suçluyor..hüküm veriyor..
kendim hakkında hükmümü açıklıyorummmm..ben bir ışık işçisiyim..ışık taşırım doğam gereğii..işim zor sanmayınn..bazen ben onu taşırımm..bazen o benii..
__________________ Ben bir ışık işçisiyim..Işık taşırım doğam gereğii..İşim zor sanmayınn..Bazen ben onu taşırımm..Bazen o benii.. |