Alıntı:
ezgiyamur Nickli Üyeden Alıntı
Yazıda anlatılanlar doğru mu bilemiyorum..Ama denemeye değer..! Bu arada bal balık üzerine dökülüp yeniyorMUŞ.. :P
Mide de karışmıyo mu zaten.. Arkadaşlar boyunuzun hemen uzaması için ne yapmanız gerektiğini söylüyorum ki bende aynısını yaptım ve boyum 1,5 ayda 8 cm uzadı çok ilginç ama oldu : uygulama boyunca hergün yatarken 3 yemek kaşığı balyiyin ve yatın sabahları 200 gr ceviz yiyin,ve öğlenleride ama hergün ben öyle yaptımda oldu hergün bi balık yiyin ama üstüne bal dökün de yiyin bol bal dökeren yiyin . süt de için ama kemiklerinizin güçlü olması için yoksa boy uzatmaz dediklerimi yapınca neler olduğunu göreceksiniz .. ve ben bunu bir uzman yere gönderdim bu yazdıklarımı değerlendirmeye aldılar inceleyecekleri ve belkide bilimsel bir şekilde piyasaya çıkaracaklar ama benim yazdığım orinal şekli 175 tim 1.5 ayda 183 oldum ve bi o kadardaha kullandım şimdi 190 boyumvar .. harika bişey gerçekten ... |
Bana hiç mantıklı gelmedi bu Ezgi ergenlikte bile 1.5 ayda 8 cm imkansız yaa çok abartmış hadi 1- 1,5 cm dese neyse ama 8 cm yılda anca uzar ya okadarr ya hormon tedavisine gelince iyice bir araştırmak lazım eğer olursa ben varım denemeye tuborg basketbol takımındaki çocuklarında yapıyodu mesaela aşıyla upuzun oluyordu hepsi ama nerden bulucaz işte o var