Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-05-2012, 05:03 PM   #217 (permalink)
pervasız
Teğmen

pervasız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 20
20 Mesajinıza toplam 28 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pervasız is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç!

Alıntı:
teresa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
dun bı yazı okudum 30 yıl kabul olmayan dua dıe..neymıs dualar bu dunyada kabul olmazmıs ahırette sevap olarak donermıs falan yazıodu..cnm sıkıldı ya en kucuk olumszluk bıle benı yerle bır edıo..ben bukadar sıkıntıdayken duam kabul olmıycaksa napım ben::(((
arkadaşım din kültürü 2.sınıf öğrencisiym artı ilahiyat önlisans okudum. bunu şöyle izah edeyim. dua kabul olmaz diye birşey yok 3 şekilde kabul olur : 1. Allah istediğin duayı kabul eder. 2. başına gelecek kaza belayı önler 3. ahirette senin için güzel bir yer hazırlar.... dolayısıyla sen kabul olmadı derken O senin için daha hayırlı olanı verir. o yüzden hiçbir zaman duam kabul olmadı diye üzülme. Allah bizim için en güzelini verir. Sen sadece istemeye devam et ; çünkü kulun Ondan istemesi Onun cok hoşuna gider. Şöyle buyurur:'' Siz bana bir adım gelin ben size on adım gelirim.'' ama yine de asla ümitsizliğe düşme belki bugün duan istediğin şekilde kabul olmaz ama yarın kabul olup olmayacaını bilemeyiz. o yüzdnn sabret!!! .)
pervasız isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla