Alıntı:
BURRR Nickli Üyeden Alıntı
Daha önce isme özel telkinlerle fobimi aşmaya çalışmıştım ancak başarılı olamadım ya da olamadı son şans olarak 22.05.2012 tarihinde özlem hanımla bir çekirdek çalışması yaptık. henüz cdlerim gelmedi ama iyi ve kötü renklerim üzerinde çalışmalara başladım olumlamalar yapıoyrum aynı zamanda olumsuzlamalar yani özlem hanımın bana söylediklerini tek tek yapıyorum. bugün bana tavsiye ettiği kitaplarda elime ulaşacak. Çekirdek inançlarımı kırmak için elimden gelenin fazlasını yapmaya hazırım.Umarım başarılı olurum. detayları bilgi sahibi olmanız açıısndan buradan paylaşacağım:) |
Ben calismayi Ozlem hanimla yapmamistim. Kendi secimimdi. Renk calismasi gibi bahsettigin seylerden de bi haberim dogal olarak. Herkesin teknigi farkli sonucta. Yalniz sunu anladim ki, bir seyleri farketmemi saglayacak tek kisi benim. Belki de baska kisilerle calismayi dusunmeliyim bu konuda. Simdilik kendime kendimle yardim edebilirim.
Yasar misin farklilik bilmem;ama muhakkak yaz. Hem merak ederim degisimlerini hem de Belki teknige ihtiyacim vardir ve senin sayende farketmis olurum.