06-10-2008, 06:42 PM
|
#69 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 11
132 Mesajinıza toplam 504 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Telkinlerin Etki Etmediği Kişiler Alıntı: awayy Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı: kısmen Nickli Üyeden Alıntı
2 ay sadece suçluluk ve ego dinledim aslında bu telkinlerin metinlerine de bakarsan ,diğer telkinleri de kapsadığını farkedeceksin.ben burdaki tecrübeli ,işi bilen arkadaşların bu iki telkinin üstünde ne kadar durduklarını farkettim ve içeriği de süper geldi ve sadece bunları dinledim 2 ay zarfında.ego ve suçluluğun taşıyıcı diğerlerinin lokomatif olduğunu düşünenlerdenim.ama başka telkinleri de dinlesem ki bi süre sonra erteleme ve kendine güveni de ekledim listeme ama suçluluk ve ego listemden asla çıkmadı.bi de bunun bi reçetesi yok bence ,herkesi etkileyen bambaşka şeyler var yani ben etki edene kadar sadece bunları dinle diyemem çünkü elimde bilimsel bi kanıt yok ,ben bunu uyguladım.şöyle de tarif edebilirim,bilinçaltı temizliğim hızlanana ve özellikle ego telkiniyle olumlu ,pozitif düşünce seklini bilinçaltıma enjekte olduğunu görene kadar evet başka telkinler eklemedim ki bana göre sitede sadece bu iki telkin olsaydı da başka telkinlere ihtiyaç duymadan ,bi sürü sorunun çözümünde bunlar yeterli.hatta şöyle bi tanımlama bile yapabilirim;sorunlu bilinçaltını ,bi bataklığa benzetiyim ve o zemin üstünde bi binam olsun.bu iki telkin o binayı yıkar bataklığı kurutur.ve sonra da özellikle ego telkini de yeni bi temel atar .
şöyle yapabilrisin mesela hangi telkine ya da telkinlere ağırlık vermek istiyosan daha çok onlar olsun araya mutlaka bi kaç suçluluk ve egoyu kat.
son olarak da benim en bunalımlı olduğum dönemler ağlama hissimi kaybettiğim ağlayamadığım dönemlerimdir.ağlamak bi savunma mekanizması bence,eğer bu mekanizma işlememeye başlarsa o zmn cidden çanlar çalıyo durumu kanıksamaya başlamışsın demektir.1 senedir eskisi gibi ağlayamadığını söylemişsin eğer eskiye dönüş varsa demek ki olumlu şeyler var demektir bence.bence yakın zmnda güzel şeyler paylaşmaya başlıcaksın.bunu da aynı süreçten geçmiş biri olarak söylüyorum.herşey güzel olacak .yılmadan devam
sevgilerle | Yorumlarını beğendim.. Eline sağlık... | faydası olsun yeter.önemli değil
__________________ Dünya üç beş bilgisizin elinde; onlarca bilgi güya kendilerinde.üzülme;eşek eşeği beğenir,hayırlar vardır sana kötü demelerinde... Ömer HAYYAM |
| |