Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-05-2012, 11:51 AM   #42 (permalink)
cansuyu
Binbaşı

cansuyu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,705
1,237 Mesajinıza toplam 3,648 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nice
Standart Cevap: BUGÜN KENDİM İÇİN NE İSTİYORUM?

Çook gerginim çok..

Evde internet sorunum devam ediyor.. işte zaten deli gibi çalışıyorum.
Evimdeki banyodaki sorun da devam ediyor ancak yarın usta işe başlıyor.ben nedense bir şey yapılacağı zaman dişleri sıkılı dolaşıp dururum. Sanki ben yapacağım. Nenasıl olacak derken L(
Aslında sevinmeliyim çözülecek işte.. ve ben kolaylıkla çözülmesini diledim. Düşündüğümden kolay olmasını bekliyorum..

Ama çamaşır asma testinden de anlaşılacağı üzere gergin bir insanın ben işte J) her şey bende stres nedeni. Her şey düzgün ve kontrolümde olmalı. Her işin üstünü çizmeliyim v.s
Genelde gerginim en azından.

Birkaç yıl önce biraz öğrendim arada rahat olmayı neyse ki..

Büyük bir gurup bir köy ziyaretine gitmiştik. Bizi misafir edenler çok güzel şeyler hazırlamışlardı. Ama en güzeli bahçeden ellerimizle organik sebzeleri toplamaktı.
Bir yandan da biraz uzakça olan ev den hazırlanan yiyecekleri taşımamız gerekiyordu.
Obsesif ben.. ve benden daha obsesif my darling de koşturup duruyorduk..kocaman bir tencere yaprak sarması vardı. Tanrım öyle iştah açıcıydı ki. Bir de güzel bir şekilde güneş şeklinde dizilmiştiler özenle..
Kocaman tencereyi sanki kutsal bir emaneti taşırmışcasına getirdik piknik alanına.
Diğerleri hemen birer tane alıp tadına bakarken biz..şaşkın.. ama.. onlar öyle güzel dizilmişti ki.. biz hiç dokunmadık diyorduk üzüntüyle..

Ve ev sahibi bize..e zaten yenecekti.. siz şimdi dolmaları bozmamak için yemekten de mi vazgeçtiniz dedi..

Kalakaldık.. evet biz dolmaları asla bozamayanlardandık..adına vaamayanlardan..

Zaman zaman hatırladık bunu..mükemmeliyetçilik dolmaları bozmamıza izin vermediğinde..

Ve ne zaman ellerimizi daldırıp bozsak dolmaları hafif bir suçluluk duygusu eşliğinde de olsa mutlu olmaya çalıştık..

Dolmaları mutlulukla bozmayı gerçekten öğrenmeyi istiyorum…