Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-05-2012, 11:01 PM   #78 (permalink)
cansuyu
Binbaşı

cansuyu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,705
1,237 Mesajinıza toplam 3,648 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nice
Standart Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ

:( öfkeli dedim ben..

belki tüm dünyaya.. belki öfkesini açığa çıkartan tek kişi veya duruma belki de öfkesine yenilip öfke kaynağını yenemediği için kendisine..

:( ve zaten septik olduğum da tecrübeyle sabittir

Canavar İçin Anahtar;

Hayalinizdeki canavar gölge diye bilinen ve herkesin kişiliğinin karanlık yanını temsil eden temel öğenin görüntüsüdür.gölge her birimizde vardır ve canavarın öfkesi hayatımızdaki bir stres kaynağına yönelmiştir...

1- Karnı aç ve yemek bulmka için avlanıyor :
öfkeli canavar kendi iştahınızı açtığınız savaşa tepki vermektedir.son zamanlarda bir diyetle mi güreşiyorsunuz ?karnınız boşken kafanızı çalıştırmak zordur..unutmayın her şey ölçülü olmakla başlar ama bu ölçülü olmanın kendisini de kapsar.bazen bir şeyler araştırmak açlığı arttırıp sonunda İstanbulu yemekten çok daha iyidir...

2- Kaybettiği sevgilisini arıyor.

Eğer canavarın umutsuzca sevgilisini aradığını düşündüyseniz belki de romantik cephede zorluklar yaşamakta olan kendinizsiniz..kaygısız bir aşk hayatının aslında aşk hayatı olmadığını kendinize sürekli ahtırlatın...drakula nın bile başarısız olduğu geceler vardı...

3- Çok çirkin olduğu için çok mutsuz :

Canavarın öfkesinin kedni çirkinliğinden kaynakalndığını düşünenler kendi görüntülerinden bir şekilde hoşnut olmayan kişilerdir...eksikler zihnin gözlerinde katlanbilir ve bu olumsuz görüntü dünyanın bizi gördüğü şekli de etkiler..sevilmek için ilk adım aynaya baktığınızda gördüğünüzü sevmeyi öğrenmekten geçer...

4- Tüm dünyaya öfkeli :

Bu cevabı seçenler karamsarlardır..sizin için bardağın yarısı boş,üstelik su sıcak ve tadı da kötü.. Düzeltilebilecek yanlışlar bulmak iyi birşeydir ama sadece şikayet ederek dünyayı değiştiremezsiniz.bu enerjiyi olumlu kullanmak için bir yol bulabilecek miyiz ona bakalım...