Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-06-2012, 09:26 PM   #53 (permalink)
cansuyu
Binbaşı

cansuyu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,705
1,237 Mesajinıza toplam 3,648 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nice
Standart Cevap: BUGÜN KENDİM İÇİN NE İSTİYORUM?

sanki bende ne varsa.. tüm evrende devar.. sanki evrende ne varsa.. bende de var.. sanki payıma düşeni alıyorum..
önce algıda seçicilik sandım ama değil..benim evimde kazı vardı.. yukarı katta da başladı..işe giderken orobüse varan yolu kazdılar.. ve şimdi indikten sonraki kısım kazılı..fotokopi gibi gerçekten...

herşey aynı sanırken hızla değişiyor herşey.. ve tüm değişimi yaşıyorum şu anda.. kazıldıkça toprak atar gibi. sanki özümden fazla geleni..

iş değişikliğim gündemdeydi.. ve sürpriz bir teklif almıştım.. ama ondan daha önce istediğim bir iş vardı.. hatta ama ona beni o işe almazlar ki demiştim..pazartesi yeni işe başlamam gerek kabul edeceksem.. yaşamıma çok artı getireceği hgalde kendimi durup durup aslında şu iş olsaydı diye düşünür buluyordum.. bilinçli değil ama imgelediğimi hissettim.. kendimi orada görüyordum.. odamı.. masamı hatta.. kızımın fotoğrafını :))

görüşmeye çağırdılar beni :)) yarın akşam görüşeceğim... hem de tam yeni iş arifesinde.. yani birini aklımdan sileceksem tam da zamanında :))

şaşkın mıyım.. hayır.. artık şaşırmıyorum :))

kendim için hep daha iyi şeyleri yaşamıma çekiyorum.. teşekkür ederim teşekkür ederim teşekkür ederim :))

bir şekilde mekanizmayı harekete geçirdim.. farkındayım..

kendim için istemeye devam edebilmeyi istiyorum :))