12-06-2012, 05:27 PM
|
#35 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 1,396
495 Mesajinıza toplam 1,257 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Alıntı: Zamanın Tanığı Nickli Üyeden Alıntı
bence bu site mükemmel... çevremde -ben olumlu olmaya çalışsamda- olumsuz insanlar var bu yüzden yazını okuyunca mutlu oldum .. :). Degişen gelişen insanları görmek mutluluk verici.. :) İnşallah degişimin artan ivmeyle devam eder günlerinin huzurlu ve ferah geçmesi dilegimle...:) |
Çok teşekkür ederim umarım bu sitede buluşan değişmeye niyeti olan herkesin günleri huzurlu ve ferah olur.Açılan yeni yeni kapılarla dolu olur:)) Desteğinizi görmek benim için çok değerli.Başaracağıma daha da çok inandırıyor destekleriniz.Biliyorum istediğimiz her şey bize gelecek ve daha da güzel günler göreceğiz:)) Alıntı: cansuyu Nickli Üyeden Alıntı
“Bana arkadasini soyle, sana kim oldugunu soyleyeyim”. Hayatimiza dokunan hersey ve her kisi , bizden aldiklari enerjiyi ,bize yansitmak icin hayatimiza girerler. Bize , bizi anlatan ipuclaridir. Kendimizde karsiligi olmayan bir enerjiyi hissetmeyiz,fark etmeyiz, o enerjiyi tanimadigimizdan cevremizden de goremeyiz. Cevremizdeki olaylardan ve kisilerden etkilenme nedenimiz budur. Kendimizden bile sakladigimiz yonlerimiz , korkularimiz, kotu huylarimiz bize, birer mesaj veriyordur aslinda. Hep ayni olaylar, hep ayni konular, her ayni tarz sorunlari olan kisiler ve bir cok HEP’ler girmistir hayatimiza ve girmeye devam edecektir. Taki biz arinmaya niyet edene kadar. Etrafimizdaki hersey, bizim birer goruntumuzdur. Ne goruyorsak biz O’yuz.Ektiklerimizi bicerek karmalarimizi tamamliyoruz. Karmalarimiz, aslinda henuz bicmedigimiz kendi ektiklerimizdir. Ektigimizi biceriz, ve dongu tamamlanir. O halde, karma dedigimiz, yasadigimiz ve yasayacaklarimizin butunu, yani kapatmamiz gereken halkalarimizdir. Ama bicmeden , farkindaligimizi kullanarak ektiklerimizden arinabiliriz.
Fark etmemize yardim ettigi icin tesekkur ediyorum |
cansuyu harikasın:)) Yazdığım ya da düşündüğüm her şeyin bir hikayesini çıkarıveriyorsun karşıma:)) Hikayeler ve sözler süper olunca değişime olan inancım bir kat daha artıyor:))
__________________ HER DAİM SIFIR KİLOMETRE BİR GÜN VAR ÖNÜMÜZDE
GİR VE ORTALIĞI KARIŞTIR |
| |