Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-06-2012, 02:20 AM   #17 (permalink)
cansuyu
Binbaşı

cansuyu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,705
1,237 Mesajinıza toplam 3,648 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nice
Standart Cevap: KENDİN OLMANIN 12 ALTIN KURALI

'Gerçek İnsanlar, sesin var olus nedeni olarak konusmayi görmezler. Konusmak, yürek ve akılla yapilir.Ses, konusma amaçli kullanıldığı zaman ortaya dökülenler bos sözlerdir, ruhsal içerikli olamazlar. Ses,
sarki söylemeye, kutlama yapmaya ve sifa vermeye yarar.

Bana herkesin pek çok yetenegi oldugunu ve herkesin sarki söyleyebilecegini anlattilar. Eger sarki söyleyemedigimi düsünerek, bana armagan edilmis bu onuru kullanmazsam,bu içimdeki sarkiciyi küçültmez.

Yolculugumuzun ilerleyen asamalarinda, benim zihinsel iletisim gücümü gelistirmem için yaptiklari alistirmalarda, ögrendim ki yüregimde veya zihnimde saklanacak bir seyler olduguna inandigim süre içersinde hiç bir gelisme gösteremezdim. Kendimi her seyle uyum içinde hissetmeliydim.

Kendimi bagislamayi, yargilamamayi, ama geçmisten ders almayi ögrenmem gerekiyordu. Bana kabul etmeyi, içten olmayi ye baskalarinin da aynini yapabilmesi için kendimi sevmeyi ögrettiler.''

Bir Çift Yürek (Marlo Morgan)