Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Herseyın hayatında onemını yıtırmesı cok kotu bısey...depresyon ınsanın hayatta gorup gorebılecegı en acı seylerden bırı...hıcbısey ama hıcbıseyden zevk almamak,tum ınsanlara karsı sınır,ofke,kızgınlık,dargınlık ya da uzuntu hıssetmek,kendını yaslı,cırkın,cokkun,yorgun,mutsuz,huzursuz,umutsuz ,bombos hıssetmek.her soylenen soze delı gıbı sınır olmak,ofkenelenmek,alınmak,gucenmek,uzulmek.butun dunyanın uzerınde oldugunu,muthıs bır agırlık altında ezıldıgını hıssetmek,kendını yalnız hıssetmek,kendı oz benlıgınden uzaklasmak,en sevdıgın seylerın bıle bı gram zevk vermemesı...bunları aynı anda hıssetmek oyle buyuk bır acı,oyle buyuk bır husran kı..ınsan bazen Allah muhafaza ınancını bıle yıtırecek gıbı oluyo.depresyonun en buyuk dusmanı da duasızlık,sukursuzluk...seytan gercekten ınsanla cok ugrasıyo.su aralar hayata tutunmaya calısıyorum,en kısa zamanda Rabbımın ıznıyle hayata donuyorum,donmeye basladım bıle...
__________________ Gecenin en karanlık ve soğuk anı, güneşin doğmasının en yakın olduğu andır......... |