Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-06-2012, 05:19 PM   #29 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: AFFETMEK ÖZGÜRLEŞTİRİR

Bahsettiğin şablonları anlamadım. Ama merak ettim. İşe yarıyorsa bizimle de paylaşır mısın?

Yalnız insanın ruhuna etki eden ona kırgın olduğunu bile farktemediği olaylar, insanlar oluyor. Hani karşındakinin anlamasını bırak kendin bile farkında olmuyorsun bazen kırgınlıklarının. O yüzden düzenli affetme çalışması yapmak insanda bir hafifleme hissine neden oluyor bence.

Yazdıkların şunu söylüyor: "Kolay affedersem insanlar beni kolaylıkla kırar."

Ayrıca unutmamak senin hayatının güzel anlarından çalıyor farkında mısın? Sen onun yaptığını hatrında tuttuğun sürece olumsuzluklarından kurtulabiliyor musun? Yine de karar senin hayat senin diyorum. Sevgiler.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla