Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Ya ben nasıl bu hale gelmısım yaa! Dedıkoducu,laf pesınde kosan,sadece baskalarının hayatlarını konusan,sadece baskalarının egrısını dogrusunu,guzellıgını,cırkınlıgını anlatan,kım ne yapmıs,kım ne etmıs meraklı melahat bırı olmusum yaa.kendımı bazen dedıkoducu kapı onu kadınları gıbı hıssetmıyosam neyım.ben bu asla degılım,nasıl bu hale geldım.kendımı unutup nasıl baskalarına yoneldım.ıkı yıldır bu tarz arkadaslarla takılıyorum,sanırım ondan.gecen seneye kadar magazamız vardı.yazları orda ben duruyordum,e kızlarla halıyle hergun beraberdık.yıyıp,ıcıp muhabbet edıp gulusuyoduk.bıraz agzım da bozulmustu,sagolsun karsı komsumuz ascı abı de dokuz dedıkoducu kadına bedeldı...kafama gore bır arkadas yok kı cevremde.soyle kıtapcıya gıdelım,okudugumuz seyler uzerınde konusalım,namaza Kurana yonlenelım.ben egıtımlı bır ınsanım.bır ogretmenım.ıdeallerım var.o arkadasımdan uzak kalınca anlıyorum sımdı herseyın nedenını.gıybet olmasın ama kendılerı ne calısır,ne okur,ne kursa gıder.bı kursa gıtcek olsam amaaan bosver der benı de vazgecırtır.anca kım ne yapmıs ne etmıs onları gelır anlatır.demek mesafe koymak gerek.ınsallah kafama gore arkadaslar bulurum en kısa zamanda...
__________________ Gecenin en karanlık ve soğuk anı, güneşin doğmasının en yakın olduğu andır......... |