Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-06-2012, 11:58 AM   #8 (permalink)
sweeet
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: FİKİRE İHTİYACIM VAR

Keşke eşin sana bunu söylemeden sen nasıl bir tatilin hayalini kurduğunu ona anlatsaydın. Yine de anlatabilirsin karşındakini kırmadan. Bu sene olmadıysa seneye bunu yapmalısın bence. Hatta seneyeyi beklemek neden aslında pek ala bir haftasonu da bir yerlere gidilebilir. Netice onun durumu da zor bir yanda sen bir yanda ailesi. Bunu söylüyorum çünkü asıl önemli olan bu fikrin kaynağı neresi? Eğer o istediyse en başından bunu farklı olur, ailesi istediyse farklı.

Hadi bir şey gelmedi elinden birlikte gittiniz diyelim siz yine başbaşa kalmanın bir yolunu bulursunuz. Bir akşam yemeğe gidersiniz bir akşam yürüyüşe çıkarsınız. Bir akşam bir kafede bir şeyler içersiniz. Hem belki o kadar da kötü bir fikir değildir. Eşinin ailesi ile aranızdaki ilişki ve diyalog nasıl bilmiyorum ama ne olursa olsun senin amacın tatilini en güzel şekilde geçirmek olsun. Hiç bir şeyin senin mutluluğuna engel olmasına izin verme. Hayat senin olumlu bakış açını ne kadar iyi koruyabileceğini denemek istiyor. Bunu başarabilirsin.

Olumlu düşüncelerin seninle olumsuzlar senden uzak olsun.

Sevgiler.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla