Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-06-2012, 12:04 PM   #9 (permalink)
zeytin85
Teğmen
 
Üyelik tarihi: May 2012
Mesajlar: 51
Tesekkür: 32
39 Mesajinıza toplam 84 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zeytin85 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: FİKİRE İHTİYACIM VAR

Alıntı:
sweeet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Keşke eşin sana bunu söylemeden sen nasıl bir tatilin hayalini kurduğunu ona anlatsaydın. Yine de anlatabilirsin karşındakini kırmadan. Bu sene olmadıysa seneye bunu yapmalısın bence. Hatta seneyeyi beklemek neden aslında pek ala bir haftasonu da bir yerlere gidilebilir. Netice onun durumu da zor bir yanda sen bir yanda ailesi. Bunu söylüyorum çünkü asıl önemli olan bu fikrin kaynağı neresi? Eğer o istediyse en başından bunu farklı olur, ailesi istediyse farklı.

Hadi bir şey gelmedi elinden birlikte gittiniz diyelim siz yine başbaşa kalmanın bir yolunu bulursunuz. Bir akşam yemeğe gidersiniz bir akşam yürüyüşe çıkarsınız. Bir akşam bir kafede bir şeyler içersiniz. Hem belki o kadar da kötü bir fikir değildir. Eşinin ailesi ile aranızdaki ilişki ve diyalog nasıl bilmiyorum ama ne olursa olsun senin amacın tatilini en güzel şekilde geçirmek olsun. Hiç bir şeyin senin mutluluğuna engel olmasına izin verme. Hayat senin olumlu bakış açını ne kadar iyi koruyabileceğini denemek istiyor. Bunu başarabilirsin.

Olumlu düşüncelerin seninle olumsuzlar senden uzak olsun.

Sevgiler.
evet belkide olumlu olmaya karar vermişken bu bir sınama belkide dediğiniz gibi çok iyi fırsatlarda yaratabiliriz o ortamda olumlu düşünmeye çalışmalıyım.teşekkür ederim :)
zeytin85 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla