Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ aramaya devam et dedi.. valla çook ketum bu yarasa...
:))
YARASA için ANAHTAR
Bu senaryoda sihirli yarasa bir rehber sembolüdür ve kaybolmuş, boşyere çabalayanlara yol göstermektedir. Yarasanın size ne söyleyeceğini hayal ederek zor zamanlarda başkalarına nasıl yardımcı oldugunuz konusunda bize ipucu verirsiniz...
1- Çıkışın nerde oldugunu biliyorum
Biraz, herşeyi bilen birisi gibi olmak eğilimindesiniz. Başkalarına hemen el vermekte veya tavsiyede bulunmakta duraksamıyorsunuz ama bazen hiç gerek yokken yardım etmeye calısıyorsunuz ve müdahale ediyor gibi görünüyorsunuz.
2- Sana yolu göstereyim
Kocaman kalbiniz ve asla bencil olmayışınız başkalarına örnek oluyor. İnsanlar sizdeki gücü ve sefkati hissediyor ve bir sorunları oldugunda size gelebileceklerini bilmek onları rahatlatıyor.
3- Aramaya devam et
Başkalarına karşı, onların özeline olan saygınızdan dolayı uzak duruyorsunuz. Yardımcı olmak istemediğinizden değil, size tavsiye soruldugunda kısaca cevaplayarak onları sorunlarını kendi başlarına çözmeleri için cesaretlendiriyorsunuz. Bu davranış uzun vadede diğerlerine olgunlaşabilmeleri ve bağımsızlık kazanabilmeleri yolunda yapılacak en büyük yardımdır.
4- Buradan asla cıkamayacaksın
Başkalarının kötü durumlarından az da olsa keyif almak doğal olabilir ama bu bir özür değildir. ilişkilerinizi korumak için dikkatli olun
tuttu bu sefer :))
daha önce söylemiştim okulda 1200 çocuğum vardı.. özellikle liseliler gece üç beş nöbetlerine dikerler beni msj larıyla.. hep ne yapsam diye sorarlar.. oysa hiç söylemem onlara ne yapacaklarını.. sadece kendilerine doğru soruyu sormalarına yardım etmeye çalışırım.. BEN NE İSTİYORUM :))
HİÇ KİMSENİN BENLİĞİNE GÖRE KONUMLANDIRILMAMALI BENLİĞİMİZ...
birbirine rehber olmak.. ayna olmakla mümkündür en çok diye düşünürüm..ve müdahelelerden nefret ederim..
__________________ sen neye hazırsan o da sana hazırdır... |