Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-06-2012, 10:23 PM   #3 (permalink)
sarışınım
Üsteğmen

sarışınım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
194 Mesajinıza toplam 391 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sarışınım is on a distinguished road
Standart Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:)

bu arada bende sosyal fobi war...neyse bugün lys 3 sınavına gidecektim.tabi istemeyerek bir halde sabah kalktım...yeni ortam fln işte tanıdık biriyle karşılaşacak mıyım..karşılaşsam ne yapcam??nasıl dawrancam??kısacası endişe kaygı falan..yanımda bi arkadaşımla birlikte gittim..aslında kendi içimde rahatım yanni o eski fırtınalar yok..önceden arkadaşımkendine güwenio die acayip kıskanırdım her sölediği söz bozulrdum hep içinden onun kötülüğünü isterdim..şimdi öle durumlar yok..tam tersi negüzel kendine güweni war diorum..yani birilerini sürekli kafanda döndürüp durma huyu gitmiş ne güzel:)ama şunu fark ediorum kendimde hiçç ama hiç beden dilimrahat değil.yani göz temeası fln kuracam ya da konuşrken verceğim tepkiler hiç rahat değil...bu durum da düzelecek inşş..artık olumlu düşünen bir insanım ben...bugün dayım aradı..içimden dedim ki bu bana acıyarak konuşuo..sonra yo yo kendine gel.bu senin düşüncen ya hep ya hiç tarzı cümle kullanmayacaksın...başka taraflarını da gör olayın..bunu söledikten sonra yani o olumsuzluk gittikten sonra düşen enerjm de yerine geldi ne mutlu bana:))))))
sarışınım isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla