Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-06-2012, 09:39 PM   #14 (permalink)
sarışınım
Üsteğmen

sarışınım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
194 Mesajinıza toplam 391 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sarışınım is on a distinguished road
Standart Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:)

bugün uyanınca içimde bir huzur wardı..aklıma gideceğim düğün gelldi ''olsun ya gideriz korkulacak ne war ''dedim..kahvaltı için mutafağa gidince kendi kendime dedim ki suskun olmak yok ne kadar çok paylaşım o kadar çok mutluluk..o yüzden annemle baya bi konuştum bu da mutlu etti tabi beni..işlerle falan uğraştıktan soonra biraz ders çalıştım..öğlen yemekte de annemle sohbet edioruuz falan ben pek göz teması kuramıorum bir de içimden hep kızarma korkusu beni diken üzerinde tutuo..içimden dedim kafanı kaldır gözleirnin içine bak göz temasını kur..her kafamı öne eğdiğimde kendi kendime telkin werdim..bizim ewe bugün halam gelecekti..karşılamaya gittim baya güleryüzlüydüm falan:)tabi onla konuşurken annemle konuştuğum kadar rahat değildim..nasıl bir tepki wercem rahat olacak mıyım o bbenim hakkımda nedüşünür falan da filan:)kendimle maceralar döndürüorum beynimde:)ikide bir içimdeki ses beni dürtüordu hadi kalk hadi kalk odana git...inat ettim kalkmadım...bugün de böle geçti işte..umudumu kaybetmek yok..ben iiyiye doğru gidiorum..biraz aman biraz sabır ...derdi veren allah dermanınını da werir..iiki warım:))))
sarışınım isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla