Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-06-2012, 04:29 PM   #15 (permalink)
sarışınım
Üsteğmen

sarışınım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
194 Mesajinıza toplam 391 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sarışınım is on a distinguished road
Standart Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:)

bugün aynaya baktığımda sivilcelerimin daha da çoğaldığını gördüm..sinirim öle bir bozuldu ki..umudum oluo tamam bitcek diorum bakıorum daha çok çıkmış..öle bir doluydum ki gözleirm doldu...sofraya oturunca anneme sordum daha mı çok çıkmış die o da ewet dedi gözlerim doldu..o an öle bir ağlamak isitorum ki...sonradan o olumsuzluk gitti daha ılımlı oldum..bize misfir gelecekti..meğerse kadının yanında kızı da gelecekti..işte bu hiç olmadı..kadın gelse merhaba edip odama gidebilirdim ama kızı gelince mecbur ilgilenmek zorundasın..neyse kızı alıp odaya geldim..nette flan takıldık..halbuki kız benden küçük..ama diken üzerinde oturmuş gibiydim..bir an önce gitseler diorummm..sanki bi parçamı saklıo gibiydim..meyse geçeçk bu günler de..şimdi oturup filmi başa sarıp nie ben böle dawrandım flan demenin anlamı yok..ben önce bu durumu kabul etmeliyim.ewet sosyal fobiliyim o yüzden de bunları yaşamam normal...herşey iiiyiye gidio çok şükür...iiki warımmmmm))))
sarışınım isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla