Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) aslında şu an sitde olmak ve günlük yazmak hiç ama hiç içimden gelmio..ama kararlı olacam bu konuda..nasıl gelişmler yaşıorum bunları takip etmem gerek...dün uyumadan önce kendine güwen cdsini dinledim...aslında hiç içimden dinlemek gelmedi çünkü ne zaman dinlesem çok sinirli depresif bir ruh hali içinde oluorum..korkunun ecele faydası olmaz o yüzden dinledim..sabah uyandığımda çok huzurluydumm..yemek yedikten sonra bahçede oturup bi konda karar vermek için uzun uzun düşündüm tam umutsuzluğa kapıldım ki aklıma başka bir çzüm yolu geldi biraz olsun rahatladım...şimdi düğün sezonu falan bunu düşndükçe baya bi kasılıorum..sanki dünyanın sonu gibi düşünüorum öle omaması gerekio aslında..kimsenin kimseden farkı yok sadece zihnimizde yaratığımız anlamsız korkular işte....içimii bir huzursuzluk adlı..tarif edemediğim bi bunaltı geldi...ama bunun benim yararıma olan bi işaret oldğunu hissettim..ondan sonra içimdeki ses KENDİME GÜWENİORUM YA die bağırdı...mutlu oldum tabi...2 gündür jest ve mimikler ve göz temasım çok ii...hadi bakalım ya herşey iiiye gidio..bir de arkadaşlar olumsuz düşünce sizi esir alınca DAHA ZAMANIN GELMEDİ SENİN derseniz o olumsuzluk kayboluoo..allahım sana sonsuz kere şükürler olsun...iiiki warım ya:))))) |