Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-06-2012, 08:17 PM   #33 (permalink)
sarışınım
Üsteğmen

sarışınım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
194 Mesajinıza toplam 391 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sarışınım is on a distinguished road
Standart Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:)

dün akşam uyumadan önce güle güle stres dinledim..we şimdiki ruh halimden bahsedecek olursam içimde kocccaammmaannn bir enerji patlaması yaşıorum...sanki herşeyi yapabilirim sanki hiç sosyal fobili değilmişim gibi...halam aradı wee son deerece kendinden emin konuştum..halamla çarşya çıkmıştık yanında bi komşusu wardı we oldukça da dışa dönük kişiliği olan bir kadın..oonlarla yürürken ya gülümsedim ya da yani fln gibileirnden kısa cvp verdim...sadece sessiz kalamk istiodum...etek alamk için mağazaya girdiğimizde halamın 'ben yengemei yeğeenlerimden daha çok sewerrim'cümlesi bbana cewap hakkı doğurdu ama ben birşey diedemedim..halam da aldığı depresyon hapları baya cesaret verio içinden ne geçiosa pat die sölüo:))o an nereye bakcam ne dicem iki arada bi derede kaldım..yolda yürürken şunları düşndüm herkesi olduğu halleriyle kabul etmem lzaım...ewe gelince biraz uzandım ama içimde bi enerji patlaması yaşadım resmen:)))hala da dewam edio hadi hayırlısı..iiki warım:))))))))
sarışınım isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla