Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) bugünü anlatacak kelime bulamıorummmmmm..dün uyumdan önce güle güle olumsxz düşünce dinledim..weee bugün son derece güzel geçti..sabah kardeşimle kuzaenimle mutfakta tost yapıoduk onların yanında geyet rahat içimden geldiği gibi dawrandım..kardeşie bi olay analtırken son derece içimden geldiği gibi dawrandımm..ve ondan sonra içimde kocamaaaamaann bi yaşam enerjisi oluştu..hiç bir endişe duymdan konuşuodum...halamla mutfakta bazı konular üzerine konuşuoduk konuşmam akıcı ve içimden geldiği gibiydi..çok şaşırdım bu duruma..2 3 saat mutafak temzizliğiyle uğarşatım..eskiden olsa halalmın gözüne girmek için yapardım ama bugün içimdengeldiği için yaptım..halam için yaptım we onu da mutlu ettim ve kendim de mutlu oldum tabiii..eniştemle halamla odada konuşurken yine çok rahhatııım...EWET EWET BEN DEĞİŞİORUM...yaşasın yaaa yaşasınnn...bugün biraz moralimi bozan durum siwilcelerim oldu..yüzüm daha kötü olmuşş...ama geçer inşş..gözlerim ağrımasa doktorun werdiği ağır ilacı bugün de kullanırım ama işte cesaret edemiorum...alahımm sana bin kez sonsuz kez şükür ediorumm..bugün herşey çok güzeldi..gideceiğim düğn günü de inşşlh böle pozitif kendine güwenen ve rahat ben olurum inşşşş..iiki warıımmm:)))) |