Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-10-2008, 01:41 PM   #4 (permalink)
isobel
Çevirmen

Tesekkür: 12
80 Mesajinıza toplam 656 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
isobel is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: İsobel'in günlüğü

Canım çok teşekkür ederim,güzel dileklerin için.Buradaki sevgi yoğunluğunun farkındayım,belkide beni çeken bu oldu:)
Yaşam her zaman ihtiyacımız olanları karşımıza çıkarıyor zaten. Reiki eğitimi almayı çok istiyordum,hatta bir dergi reiki cd si vermişti,ama bulamamıştım,tam o zaman karşıma reiki hocam çıktı,aslında gönülden inanarak isteyince her şeyi gerçekleştirebiliyoruz,sadece zihnimizi düzenlememiz,bol bol olumlu afirmasyon yapmamız gerekiyor.
Ben ameliyat sonrası,ki by-pass ameliyatı çok zordur,hastanede en çabuk iyileşen ve en pozitif hastaydım.Nedeni ise çok basitti,ameliyat öncesi kendime bol bol telkin yaptım,bayılana kadar "ameliyat çok kolay geçecek,çabuk ayağa kalkacağım ve çok sakin olacağım" dedim.Çünkü yoğun bakımda boğazımdan ciğerlerime uzanan bir tüple uyanacağımı biliyordum,ve ben boğazımdan muayene bile olamam doktora,hatta boğazıma dokunamam,boğulacakmışım gibi gelirdi. O tüplü saatlerde bile sakindim,kendime telkin yaptığım için.
Bu yüzden telkinin gücünü biliyorum.
Hayatta uygulamamız gereken en önemli şey farkındalık. her anın,vücudun her hareketinin farkında olarak yaşamak. O zaman size zarar veren öfke,kızgınlık,kıskançlık gibi tüm duydulardan arınıyorsunuz. Daha doğrusu,hepimiz insan olduğumuzdan bu duygular ortaya çıkıyor,ama siz sadece izlemekle yetiniyorsunuz.
Anı kaçırdığınızı hissettiğiniz an,sadece nefes alışınızı izleyin,bu sizi bulunduğunuz ana taşıyacaktır.
Yaşadığınız her üzücü olaya da bundan ne ders almam gerekiyor şeklinde bakarsanız,acının içinden ders alarak çıkıyorsunuz. Ama dersinizi iyi öğrenmediyseniz,tekrar ve tekrar aynı olaylar sizi buluyor.
Bugün telkinde ikinci günüm.iştahım açıldı baya,ama mide bulantım azaldı.
Sevgi ve ışıkla kalın...
Sular yükselince, balıklar karıncaları yer... <br />Sular çekilince de karıncalar balıkları yer... <br />Kimse bugünkü üstünlüğüne ve gücüne güvenmemelidir... <br />Çünkü kimin kimi yiyeceğine... <br />&quot;suyun akışı&quot; karar verir!
isobel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla