Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-07-2012, 07:31 PM   #37 (permalink)
sarışınım
Üsteğmen

sarışınım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
194 Mesajinıza toplam 391 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sarışınım is on a distinguished road
Standart Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:)

bugünu de anlatmak için sabırsızlanıorum:))önce şundan başlayım..dün akşam kardeşimle kuzenim gezmeden gelmişlerdi kuzenim böle heyecanlı bi şekilde kardeşimin nasıl kızardığını anlatıo...ben o ana öle kötü oldum ki..çünkü bende de kızarma war we ben kardeiin son derece kendine güweni olan ve olgun biri olduğunu biiorum..işte biz sosyal fobikler haytyaı kabul edemediğimiz için bir hata da hemen burun kıvırabilioruz...olaylara da böle bakmıour muyuz zaten sanki''dünyanın sonu''beceremediğimiz durumlar...ooo gözümde büyüttüğüm kardeşime birden bire acıdım ya nasıl olur die strese girdim durdum...çünkü onda kendimi görüodum acaba şimdi ne düşünüo üzülüo mu die???ama belki de benim abarttğım şekilde takmıodur üzülmüodur...zaten kendiiye barışık insan olumlu we olumsuz durumlarını bilir we ölece kabull eder..nese lafı çok uzattım:))bugün doktora gtik halamla..sırada beklerken çok rahhattım ..ses tonu flan çokk iidi..bir de hastanede dedemi gördüm yine yüz kızarması fln oldu..doktorla konuşurken son derce ne istediğimi bilerek konuşuodum..hatta sıra beklerken bir kızal sohbet ettim.. o da benim gibi öss hazırlanıomuş...sonra daha çok kendime güwenim geldi mutlu oldum...öğleden sonra ilaçları alamk için eczaneye gittim eczacıyla,doktor mustafa beyle,fadime teyze we geliniyle we eczaneci yaşlı bayanla çok güzel güler yüzlü bir şekilde konuştummm..eee daha ne olsun demiii..ben çokkkk iiiim allahıma şükür...çok olgunn we akıllı olduğumun da farkındayım allahım sana binlerce kez şükürler olsun...artık herekese aynı muamele yapıorumm kendimi de karşımdakini de eşit sewiyede görüorummm..iiikiiii warım yaaa:))))
sarışınım isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla