Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-07-2012, 11:16 AM   #104 (permalink)
cansuyu
Binbaşı

cansuyu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,705
1,237 Mesajinıza toplam 3,648 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nice
Standart Cevap: BUGÜN KENDİM İÇİN NE İSTİYORUM?

ben bunu hep yaparım.. yolunda gitmeyen birşeyler varsa.. kendim iyileşene dek pek sözetmem..es geçerim.. pek paylaşımcı değilimdir..
ancak bir sebebi daha var bunun.. kendi duygu ve düşüncelerim netleşene dek.. başkalarının söyleyeceklerini bilmek istemem. müdahele girişimlerinden kaçarım..

yalıtırım kendimi..

dün sözleşme yapmam gereken iş konusunda yeni sorunlar çıktı..dışardan bakıldığında şu anda çaresizliğin getirdiği panik duygusu yaşamam gerekiyor.. oysa ben özgürleşmiş hissettim kendimi. nasıl da yüreğimi sıkıyormuş o işle yaşamıma devam etme olasılığı..

çok yönden cazip ve yaşamımı kolaylaştıracak bir iş ama.. insanın ne istediğini bilmesi de kötü mü ne :))

istediğim diğer iş...baktım süreç uzuyor..bir girişimde bulunup seyrini öğrenmek istediğimi söyledim.. önümüzdeki hafta genel müdürle görüşmeye çağrılacakmışım..
farkettim ki..diğer işi de istesem olur hale getirirdim.. hiç üstüne gitmedim..bunu başkalarının anlamasını beklemediğim için paylaşmadım..

ama ben ne istediğimi biliyorum..hem gelişebileceğim hem geliştirebileceğim bir iş istiyorum.. ki birkaç hafta öncesine dek çalıştığım iş bu yüzden anlamlıydı benim için..ama oraya takılıp kalırsam da kendimin ve kızımın önüne yeni ufuklar seremeyecektim..

gerçekten ne istediğimi biliyorum.. ve olduğunda ilk sizle paylaşacağım..

...bu arada...tüm gün mutlu..umutlu olma çabası ve başarısının ardından akşam ruhemicimle biraraya geldiğimde yine tüm dengem bozuldu..sanki sadece o emsin gücümü diye bu kadar çabalamıştım yaşamım boyunca güçlü olmaya..Onun karşısında da yaşamda ve başkalarının karşısındaki duruşumu gösterebilmeyi başarmayı istiyorum.

içimizdeki güneşin önündeki tüm bulutları kovaladığımız bir gün diliyorum hepimize..