Cevap: Elindeki Kitap elimdeki kitap benim ismine tav olduğum..ama kızımın kahkahalarla güldüğü.. anne bu isim değil kitabın tamamı dediği..
GERÇEK AŞKTA SORU İŞARETİ OLMAZ..
TİJEN KİNO
arka kapaktan beni içine çeken pasaj..
acılarla..kıskançlıklarla.şiddetle beslenen bir ilşkinin gerçek aşk olamayacağını..içinde tüm bunlar bulunan bir ilşkinin aşk değil hastalık olduğunu..ve ancak kendinden nefret eden insanların bu tür ilşkiler yaşadığını ben de biliyorum uzun süredir..insan kendini seviyorsa eğer..böyle ilşkilere girmiyor.onu mutlu eden değer veren gerçek anlamda seven insanlarla beraber oluyorlar..insanlar aşkın huzur içinde varolamayacak bir duygu olduğunu düşünüyorlar..halbuki aşk.. huzurun ta kendisi..
bir yandan kendi aşkımı sorgulatırken -ama hemen sonra ya bırakıyorum bu sorgulamayı- bir yandan aklıma bir şiir düşüyor.. onu paylaşacağım birazdan..
ve kitaba gömülüyorum.. başta yine hayal kırıklığı.. iyilik ve kötülük üzerine bence biraz sıyırmış iyiler tarafındaki bir kadın ve kötüler tarafında gördüğü bir erkek.. ve dünya iyilerle kötülerin savaşı..
ben de griyi zor öğrenenlerdenim.. ya beyazdı herşey ya siyah.. hala vardır kalın çizgilerim..
ama -Kendim dahil :) - bu tür insanlara şüpheyle bakarım. bence hepsi gizli birer sınır kişilik bozukluğu .. değilse de potansiyelidir en azından..
hikaye saçma kurgulanmış derken örgüsü değişti..ve şimdi kadın gizli bir terapiye katılmak üzere hindistana gidiyor.. yani bula bula ben yine mi bir kigem kitabı bulmuşum.. çekim yasası bu olmalı..
şimdi yine kitaba gömüleceğim.. sadece fikir yürütüyorum..bence kadın bu terapide içindeki kötüyle yüzleşir..
__________________ sen neye hazırsan o da sana hazırdır... |