Konu: sempatik???
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-07-2012, 11:47 PM   #3 (permalink)
cansuyu
Binbaşı
 
cansuyu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2012
Mesajlar: 1,224
Tesekkür: 1,705
1,237 Mesajinıza toplam 3,648 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nice
Standart Cevap: sempatik???

evet .. içten bir tebessüm çok şeyin başlangıcı olabilir..

fakat bir şey dikkatimi çekiyor..sosyal fobi ile kişiliğimiz karıştırılıyor sanki.
oysa herkesin farklı bir kişiliği.. farklı bir duruşu var yaşamda.. herkes benzersiz.. ve herkesin sıcakkanlı olmasını beklemek bana biraz ütopik geliyor.. elbette yaşamını zorlaştıran.. kurtulmak istediğin ya da törpülemek istediğin bir yönünse .. değişim den ziyade gelişim diye bakıyorum ben buna.. gelişim şart.. ancak kişiliğinin temel taşlarındansa.. bence kendimizi böyle sevmek ve sevileceksek de olduğumuz gibi sevilmek yaşamı kolaylaştırıcı..


kendi adıma hep biraz soğuk mesafeli bir duruşum oldu yaşamda ve böyle de olması gerektiğine inandım belki de.. ve hatta.. herkese eşit yakınlıkta olabilen herkese şüpheyle baktım..önemli olanın çok sayıda kişiyle ya da içine girdiğim her toplulukla iletişim geliştirmek değil.. benim tercihlerim doğrultusunda iletişim geliştirmek olduğuna inandım.. benim kişilik özelliklerimdendi bu.. bunu değiştirmeyi düşünmedim.. beni tanımlayanlardandı hatta..
ancak bunun yaşamımı zorlaştırıcı sonuçlar doğurması halinde sadece bazı noktaları değiştirmeyi düşündüm.. yoksa olmadığım biriy MİŞ gibi.. hissetmediğim gibi davranmak daha da yoruyordu beni..


kişilik özellikleri demişken..Sarışınım ın da günlüğünü okurken aklımdan geçiveren birkaç cümleyi eklemek isterim.. konuşurken utanmak.. ve hatta kızarmak.. :)) bence çok da hoş.. kaç kişi kaldı ki hala utanabilen..


herkesle konuşabilmek amaç olmamalı diye düşünüyorum..
konuşmak sonuçta kendimizi ifade etmenin bir yolu.. herkese kendimizi ifade etmeye yetecek kadar uzun değil sanki hayat :))
__________________
sen neye hazırsan o da sana hazırdır...
cansuyu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla