Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) dün gece güle güle olumsuz düşünceyi dinledim..sabah uyanınca büyük bir enerjiyle uyandım...bugün kendimin daha farkındaydım ayaklarım daha sağlam basıordu sanki kendimle barışık olacağım bir güne benziordu:):)bugün yine temizliğee dewam edecektik.halıları yıkamaktan başladık..bugün o depresif halim yoktu..ewet bugün kendimi ii hissediordum ancak tam kendimle barışık değildim..annemle konuşurken ses tonum biraz güwensiz olduğumu hissettiriodu..daha doğrusu ben bu ses tonunu ii biliorum...biraz kısık gelince bilirim ki güwensizlik hissediorum...iş yaparken arada gidip saçıma papatya suyu sürüordum zaten hawa çok güneşliydi bari iş yaparken saçlarım sararsın dedim:)irfan abi geldiğinde gayet rahattım..saat 2 gibi annemle yemek yedik..işte o zaman çok iidim...göz temesaı,gülüş flan hepsi on numarydı..yemek yedikten sonra balkonda uazandım...annemle bahçeye gidince yine hafif bir kendine güwensizlik durumu oldu..şimdiki halimden bahsedersem biraz gerginim..düğünü düşünüorum nasıl olacak diye ...off az kaldı ya inşallah çok ii geçer mutlu,kendine güweni tam bir şekilde kaygılardan uzak bir şekilde geçer gecem...aminnnnn...kendimi sewiorum ..iiki warım:) |