Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-07-2012, 09:54 PM   #53 (permalink)
sarışınım
Üsteğmen

sarışınım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
194 Mesajinıza toplam 391 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sarışınım is on a distinguished road
Standart Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:)

güle güle olumsuz düşüncei dinledim...büyün gece huzursuzdumm..düğüne gidicem ya onun stresi almış beni..her uyandığımda kendimmi ötü hissediorum..way be ben nerden nereye gelmişim...2 sene önce psikoterpiye gittiğim dönemler uyku düzenim alt üst olmuştu..kaygı,korku we endişereler beni esir almıştı we kemiriorlardı resmen benii...her saat basış uyanırdım uyurdum 1 saat sonra yine uyandırdım...korku,kaygı,endişe,stres mahwedio insanı...annem nineye baktığı için düüğüne gidemeyecekti..eskiden olsa böle bir durumda anneme acırr ve ağlardım...şimdi üzüldüm ama öle çaresiz kalmışım gibi hissetmedim..öğlen arkadaşım aradı onla konuşurken pek rahat değildim...sürekli düğün ve düğünde na yapcam bunu düşündüm..herkesi nie bu kadar gözümde büyütüorum ki ben??neden bu kadar eleştirlecem,küçük düşecem korkusu war kiii???sonradan biraz daha sakin oldum ..düşündüğüm kişlerin de gergin olduğu anları getirdim aklıma we herkes hata yapabilir dedim..bugün ben kendimi daha çok yönetebiliodumm..saat 5 gibi halamın kızını aradaım kpss için başarılar diledim..onla konuşurken çok çok sakindim...offf inşş yarın güzel ge.er göznlümce eğlenirim ya iiikii warım:)
sarışınım isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla