Alıntı:
nurbanu25 Nickli Üyeden Alıntı
Onu su anlamda dedım sevgılı blue;telkıne olumlamaya oyle kaptırmısım kı,sankı butun ıyılıkler onlardan gelecek dıye dusunmeye baslamısım ve uzun zamandır da Rabbımden bısey dıledıgım yanı dua ettım yok..su aralar sadece duaya yonelmek,kafamı dınlendırmek ıstedım.telkınler de hıc etkı gostermedı dıyemem,mutlaka vardır ama karısık bır donemde oldugum ıcın anlayamıyorumdur.anlatabıldım mı... |
ben zaten bunun böyle olduğunu anladığım için üstüne bastım. umarım isteklerinin neden olmadığını bu cümlelerini tekrar okursan anlarsın..Vermek Allah a mahsus ..biz istemeyi öğrenmeyi başarabildiğimiz anda verende alan da O olacaktır..
telkinler..tr bizim kirlettiğimiz bilinç altımızı temizlemek için.. temiz bir kalbe ulaşmak amaç..egolarımızın yada başka insanların yanlış yönlendirdiği bilinç altını temizlemek..kurtulmak değil..temizlemek..su üstüne çıkarmak ve çözmek..telkinler bu işe yarar..telkinler birşey vermez..yanlış inançlarından temizlemeye çalışırlar..temizlenmiş yüreğimizle istediğimizi ise Allah verir..
kavram kargaşası yaşıyorsun.. bence yazarak çalış..gerçek düşüncelerini farket..duanında yazarak et..bakalım Allahtan ne istiyorsun..isteklerin birbiriyle tutarlımı..kendin için isterken bütünün hayrını düşünüyormusun..pazarlık yapar gibi istiyorsun..yazarak dua ettiğinde kendin bu duayı duysan kendine verirmiydin bunları sorgulamanı tavsiye ederim..sevgiler..