Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-07-2012, 09:37 AM   #7 (permalink)
Mahalle Muhtarı
Teğmen

Mahalle Muhtarı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 298
82 Mesajinıza toplam 173 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Mahalle Muhtarı will become famous soon enoughMahalle Muhtarı will become famous soon enough
Standart Cevap: Telefonun mp3 çalarından dinliyorum?

Aziz forum kardeşlerim ve telkin dinlemeye yeni başlayacak olan dostlar,
Hem telefondan hem mp3 çalardan telkin dinlemeyi denemiş birisi olarak söyleyebilirim ki, mp3 kullanmak çok daha rahat.
Çünkü her ne kadar ben kullanmasam da cep telefonu artık hayatımızın bi parçası. Telefonu her gün 8 saat telkin dinlemek için kullanıyorsunuz sabah bi bakmışsınız şarjı bitmiş. Şarj probleminin yanında bir de telefonu her gün saatlerce müzik çalmaya zorladığınız için performansı da düşüyor. Benimkinin bataryası öldü ve telefon menüde dolanırken bile kasmaya başlamıştı. Burada çoğumuzun kullandığı telefonların en az 200-300 TL olduğunu varsayıyorum. E yazık mı değil sevgili forum dostlarım?

Dolayısıyla benim size tavsiyem mp3 çalar olacaktır muhterem forum dostlarım. Ancak günde ortalama 8 saat telkin dinlediğinizi göz önüne alırsak piyasada 35-45 TL'ye satılan ve şarjı 4-5 saat giden zottirik mp3'ler sizin işinizi görmeyecektir.

YORUMUN SONUNU BEKLEMEDEN FİKİR SAHİBİ OLAN APARTMAN YÖNETİCİSİ YORUMU: O vakit ne yapmamızı önerirsin muhtar efendi?

Sayın apartman yöneticisi, aziz forum dostlarım ve değerli basın mensupları,
Bu durumda tek çözüm piyasada 70-75 TL olan ve şarjı 20-22 saat giden mp3 çalardan bir adet edinmek olacaktır. Böylelikle mp3'ünüzü şarj etmeden 3 gün boyunca telkin dinleyebileceksiniz. Yanında da 30-35 TL'ye alabileceğiniz bir ses bombası ile telkin listenizi dinlemeyi içeren eylem planınızı hayata geçirebilirsiniz

HALA KONUYU ANLAMAMAKTA ISRAR EDEN APARTMAN YÖNETİCİSİ YORUMU:
Ses bombası mı? O da nedir muhtar efendi? Bomba momba başımıza bi iş gelmesin sonra?

Evet değerli forum dostlarım... Seçim sizin. Kullanımı pratik bir mp3 çalar+ ses bombasına 100-110 TL harcamak mı, yoksa eninde sonunda elinizde gümleyecek bir telefona yeniden en az 250-300 TL bayılmak mı?

Mahalle Muhtarı
Hayatım Değişti Haber
Konya