Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ sonraki testlerden birini hatırlıyorum ama onla ilgili hiçbir yazışmaya ulaşamadım..
testi yeniden yayınlıyorum..
KENDİ İŞİNİZİN BAŞINDA..
yaz festivalinde tentelerden ve tezgahlardan bağrışarak mallarını satmaya çalışan satıcılar..masalar dolusu tahta oyuncaklar..el işleri.yağlıboya tablolar..gümüş takılar ve diğer şeyler dolaşanların gözlerine takılıyor..bir süre bakmak için duruyorlar.herşey elle yapıldığı için hiçbirinin eşi yok ve bu da akla bir tezgahta hayatta bir kere rastlanacak bir hazine olma ihtimalini getiriyor. her kaliteden eşya bulmak mümkün. satıcılar renkli kişilikleri ve görüntüleri ile maceraya bir vitrin alışveriğinde asla bulunamayan bir boyut katıyorlar. sahne hazır.. neden biraz durup neler var diye bakmıyoruz?
1. kendi elişiniz olan takıları satmak için kaç masa açtınız?
2. birisi masanıza gelip mallarınıza bakıyor ama sonra hiçbirşey almdan uzaklaşıyor. kendinizi nasıl hissedersdiniz?
3. bir başka müşteri geliyor ve tasarımlarınızdan birisiyle çok ilgileniyor. o parçanın koleksiyonunuzun en iyi parçası olduğuna inanıyorsunuz. alması için nasıl bir pazarlama tekniği uygularsınız?
4. artık kapatma saati geldi. satışlarınızı nasıl buldunuz?
__________________ sen neye hazırsan o da sana hazırdır... |