Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) bugün düğün wardı..o kadar endişe almış ki beni...süreekli olumsuz sürekli olumsuz şeyler beynimde döndürüp döndürüp duruorum..o yüzden gece yatmadan önce 1 kez dinlenilmesi gereken hipnoz cdlerini 2 3 saat dinledim:))düğüne gitmeden yarım saat önce de dinnledim..baktım olacak gibi değil..kendimi ne güwenli hissediorum ne güwenli..ewde wiski wardı.bunu önceden de denemişitim...4 -5 yudum aldım..baktım birden bire kendimi ii hissediorum..sonra arkadaşım geldi onla konuşurken ohhhoooo çok iidim...sonra gelinin eviwinin önüne gittik ama içeri gitmeyi istemiordum ..sonradan arkadaşım gelip bizi içeri götürdü..wallabu ben olamazdım..güler yüzlü,sakin,kendinden emin..gayet güzeldi.....arkadaşım ne kadar rahattı ya..herkesle iletişim kuruo herkeisn dilinden anlıo,ne utangaçlık ne çekingneliik...yani kendi içinde özgür ...bir çookkk şeyi aşmış...eskiden utangaçtı ama şimdi tutabilene aşk olsun.zaten utangaçlıkla sosyal fobi aynı değil...sosyal fobi daha ağır:(ben ona şaştım kaldım walla..büyük küçük demeden herkesle iletişime geçio...way be süper özgüweni war..akşamda mecbur düğüne gitcektim yine 2-3 yudum aldım..düğün alanına giderken kendimden o kadar eminim ki,hiç kimse o kadar umrumda değil kiiiii...allahım bu benim kaderim mi,yoksa ben değiişebilecek miyim,yoksa bunula ölüp gidecek miyim..allahım bir umut wer..umut ayakta tutuo insanı... |