Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) bugün uyanınca birden bire kardeşim we onu çok sewdiğim ne bilim benim için değerli olduğu hisleri doğdu içime..sofrada halamın oğlu we annemle güzel sohbet ettik..yalnız sabahtan taa öğlenden sonraya kadar anneme içimde birrr ssinir wardı..ne dese tersliyordum..başkalarına karşı değğil.sadece anneme öyleydim...yemek yiyordum halaımn oğlu we yanınıda küçük bir çocuk wardı..gayet rahat we sakindim..sonra mutfakta bizim köylü bir çocuk wardıı çok rahatca merhaba ettim...bayram amca içeri geldi geldi beni öptü seni çok sewiorum dedi:)mutlu oldum...sonra çiftçimizve halamın oğluna yemek indirdim..çiftçimiz kendine güweni son derece yüksek..onun bizim ewe gelmesini hiç istemiorudum çünkü rhat etmiorum hemen o ortamdan kaçıorum..bugün iiyidim ama...saat 6 gibi komşuya kiraz toplmaya gittim..oağacın en yukarısına çıktım:)baya topladım..kızla baya sohbet ettim..rahattım yani..biraz yüz ifadesi zorlanıordum..öbür türlü ses tonu falan çok iyiydi..kız dedi ankara gidince gelseni gezdirim falan..ii iletişime geçtik yani:)))hadi hayırlısı..iiikiiiii warım:) |