Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-07-2012, 10:30 AM   #4 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: değişim başlasın

Alıntı:
mawish Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
baya tartışmalı şekilde ayrıldık. ve beni dinlemedi. dayanamayıp dün açıklama yapmak için msj attım ve ona cevap vermedi. sağlıklı şekilde konuşabilmek çok isterim elbette. bu zaman içinde belki kendisi de mantıklı düşünebilir ve değişebilir. geri dönmesi için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım.
Merhabalar,

Günlüğün hayırlı olsun.

İnsanların düşünceleri çok farklı. Güçlü yönleri, kadar hassas noktaları, zaafları da var. Aranızda ne geçti bilemeyiz ancak belki sana alakasız gelebilir ama gördüğüm kadarıyla erkek arkadaşının zayıf yönlerinden birini tetiklemiş. Davranışının bunu bastırma güdüsü olduğunu düşündüm.

Uzun bir ilişkinin ardından seni hayatından öylece çıkarıyorsa bırak öyle kalsın. Çünkü tekrar başladığı zaman bu davranışı da tekrar edecektir. Şuan çabalayan sensin. Karşındaki daha fazla ödün isteyecek, daha fazla beklenti içine girecektir. Biraz da zorlama gibi olur her iki taraf içinde dışarıdan görünen o olmasa da. Seninle konuşmaya ve seni dinlemeye karar verebilir. Ancak bu da tekrar biraraya gelmenize yetmeyebilir. Bu sebeplerden dolayı bu konu üzerine çok fazla yoğunlaşman sadece seni yıpratır. Uzun vadede daha mutsuz olmana sebep olur.

Şuan sana zor gelmesini anlıyorum. O nedenle üzülme diyemem elbette. Dileğim ilerde daha fazla üzülmene sebep olacak olaylar yaşamamandır.

Bir kapı kapanırsa başka bir kapı açılır. Sen o kapıdan gir içeri... Seninle birlikte olmak isteyen, seni seven kişi de gelir geçer o kapıdan... Hiç merak etme... Sadece biraz sabret.

Sevgilerimle.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla