21-07-2012, 03:07 PM
|
#5 (permalink)
|
Administrator
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: değişim başlasın Alıntı: mawish Nickli Üyeden Alıntı
baya tartışmalı şekilde ayrıldık. ve beni dinlemedi. dayanamayıp dün açıklama yapmak için msj attım ve ona cevap vermedi. sağlıklı şekilde konuşabilmek çok isterim elbette. bu zaman içinde belki kendisi de mantıklı düşünebilir ve değişebilir. geri dönmesi için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım. | O zaman bence üstüne gitmemek en iyisi. Keşke durumu mesajla açıklamak yerine bunca yılın hatrına seninle sakin bir şekilde konuşmak istiyorum deseydin. Bu süre zarfında yapabileceğin en iyi şey beklemek, hayatına en olağan şekilde devam etmek ve durumun muhasebesini yapmak olabilir. İnsan bazen ilişkisi devam ederken bazı olumsuzlukları görmezden geliyor aksaklıkları umursamıyor. Gerçekten çok özverilisin ama tek tarafın özverili olması ilişkiyi bitiren en önemli nedenlerden biri bence. Bu şekilde devam edersen kendini yıpratırsın. Kendini hatalı gördüğün için de böyle düşünüyor olabilirsin. Yaptığın hata için de kendini affetmelisin. Hepimiz hatalar yapıyoruz mükemmeliyetçi olmamak gerek. Yalnızca tekrar söylüyorum hatalarından ders almalısın.
Herşey zamanla daha iyi olacak. Olması gereken neyse o olacak. Kendine sor benim için iyi olan ne? Sonu ne olursa olsun sen kendin için en iyisi ne ise onu yapmalısın.
Hayatın binbir türlü rengi var. Siyahı da var beyazı da var. Ama hayat herşeye rağmen çok güzel. Her anı yaşamaya değer kılmaya çabalayarak hakkını vererek yaşamalıyız.
Sevgiler. |
| |