Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-07-2012, 12:26 PM   #123 (permalink)
huriye_89
Üsteğmen

huriye_89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 663
125 Mesajinıza toplam 261 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
huriye_89 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: BUGÜN KENDİM İÇİN NE İSTİYORUM?

Alıntı:
cansuyu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
rüya yorumlayamam Huriye ama size şunu söyleyebilirim ki.. önemli sınavlara hazırlanan çok kişi benzer rüyalar görür.. öyle bir endişe yaratıyor ki yaşamda bu sınavlar.. üniversite sınavlarına hazırlanırken bir kez olsun sınava geç kaldığını rüyasında görmeyen kimse var mıdır merak ediyorum..

belki de bu rüyanın yorumu.. sınavın yaşamın sonu olmadığıdır..

yolunuz açık olsun..
belki de dediğiniz gibidir kim bilir?
bir de -saırım burda bi sayfada okumuştum- telkin dinlerken gördüğümüz rüyalar bizim özgürleştiğimiz konularu içeriyodu,yanlış hatırlamıyosam. Ben bu rüyayı sınavla ilgili korkularımdan özgürleştiğim şeklinde yorumlamak istiyorum müsadenizle ilginize çok teşekkürler =)

ve gelelim asıl konuya..
galiba artık aile içinde de olsa özgüvenimi,etkinliğimi biraz olsun kazanmış gbi hissediyorm kendimi.

kısaca şöyle anlatıyım;
hafta içi komşumla bi tartışma yaşadım,yersiz ama gerçeği ortaya çıkaran bi tartışmaydı bu. Ve ben konuyla ilgili babamla konuşurken gayet etkin bi şekilde kendimi savundum. Tabi haklılığımın da payı var bunda ama eskiden haklı da olsam çok fazla konuşmazdım özellikle babamın karşısında kedi gibiydim. Ama şimdi aslanlar gibi savundum kendimi ve tam o anda "evet gerçekten işe yarıyo dedim" :D

aile içinde hissettiğim bu özgüven ve öz saygının aynısını ve hatta daha fazlasını aile dışında da hissetmek ve yaşamak itiyorum "kendim için".
huriye_89 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla