Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-07-2012, 05:53 PM   #9 (permalink)
zynp0
Üsteğmen

Tesekkür: 5,802
254 Mesajinıza toplam 1,455 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the rough
Standart Cevap: bu sorunumu nasıl aşabilirim?Acil yardım.

Merhaba jaimemiamor,
Ben de kaç yaşında olduğunu soracaktım ve kendi ayaklarının üzerinde durmaya başladığında bunların senin için bir problem olmayacağını söyleyecektim ama yazının başına tekrar bakınca farkettim, zaten yurtta kalıyormuşsun :) Bence de Mahalle Muhtarı'nın önerdiği telkinleri dinleyebilirsin, babanla belki daha güzel bir diyalog yaratabilmeniz için yardımcı olur, hem sen de kendini daha iyi hissedersin. Zaten yılın büyük bir kısmında ailenden ayrısın anladığım kadarıyla, bence kendini şanslı bile görebilirsin :) Çünkü yurttayken kendi hayatın ve seçimlerin hakkında bütün kararları kendin verme özgürlüğüne sahipsin, bunun değerini anlamak için iyi bir fırsat.

Benim eniştem de aynısını 30 yaşındaki kuzenime yapıyordu, yazın eve geç gelemezmiş. Halbuki kalan 9 ay boyunca ayrı bir şehirde ve yalnız yaşıyor, orada ne yapıyor ne ediyor hiçbir fikri yok:) Kendi gözü önündeyken onun istediklerini yap istiyorlar, bazı babalarda böyle bir durum var :) Sen özlem gidermeye bak, yaptığın abuk bir şey değil, kendi hayatın hakkında en doğru kararı yine sen verirsin.
zynp0 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla