Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-07-2012, 12:01 PM   #2 (permalink)
Berilce
Yüzbaşı

Berilce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,207
808 Mesajinıza toplam 2,263 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Berilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of light
Standart Cevap: Büyük Tehlike: Evlilik Yorgunluğu

Şefkat duygusunun ve empati'nin de geliştirilmesi gerektiğini düşünüyorum ben evliliklerde de ilişkilerde de, bir insanı harcamak çok kolay yoksa... Özellikle uzun yılları birlikte yaşamış üstelik çocuk sahibi de olmuş kişilerin "evliliğimde heyecan bitti ne yapayım" diyerek, hemen mahkemelere koşmasını çokça yaşıyoruz günümüzde... Ama bir bakıyorsunuz ikinci evliliğini yapıyor, orada da sorun var, tabi bu birebir bir tespit değil tarafımdan, genelleştirilemez değişik yaşantılara... Fakat beni en fazla irrite eden şey, emeğin değerini bilmemek, yeterince birbirimizi dinlemeye zaman ayırmamak!...Geçenlerde duyduğum bir haberse bana ilginç geldiği için yazıyorum buraya, uzun yıllar evli kalmış bir çift boşanıyor ve bir müddet sonra yeniden beraber oluyorlar, ama bu sefer nikahlanmadan, acaba nikah ile insanlar birbirlerinin ipoteğine sahip olduklarını mı sanıyorlar... Galiba bir 30-40 yıl'a kadar evlilik kalmayacak...
Berilce isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla