Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-07-2012, 01:59 PM   #14 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: bu sorunumu nasıl aşabilirim?Acil yardım.

Kendi düşüncelerini kendin oluşturmana hiçbir şey engel olamaz. Bir insan seni düşüncelerin için yargılayamaz. Karşındakine düşünceni söylersin. Baktın olmuyor karşındaki farklı bir düşüncenin varlığına tahammül bile edemiyor ona bu düşünceyi kabul ettirmek zorunda değilsin ama bu düşüncenden de vazgeçmek zorunda değilsin. Anlamak istemeyene, farklı düşüncelere hoşgörü göstermeyene o konu ile ilgili konuşmak sadece seni yoruyor. Ben, karşımdaki kim olursa, bu şekilde biriyle karşılaştığımda "Tamam." diyorum "Bu sizin düşünceniz ben de böyle düşünüyorum." diyorum ve kafam da gayet rahat oluyor. Tamam deyip tartışmayı uzatmamak en iyisi bu sefer tartışma uzadıkça iki taraf da heyecanlı bir şekilde kendi fikrini kabul etmeye çalışıyor. Özellikle aile içinde tamam demek huzur için önemli. Uzattıkça hepinizin tadı kaçıyor ailenin diğer fertlerinin de.

Sevgiler.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla