Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-07-2012, 06:47 PM   #16 (permalink)
jaimemiamor
Teğmen

Tesekkür: 84
94 Mesajinıza toplam 240 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
jaimemiamor is on a distinguished road
Standart Cevap: bu sorunumu nasıl aşabilirim?Acil yardım.

Alıntı:
Mahalle Muhtarı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aziz forum sakini jaimemiamor,

Anlattıklarından, babanın üniversite mezunu olduğunu aklımın ucundan bile geçmemişti. Üniversite mezunu bir kişinin böyle davranması, hele ki evladına böyle davranması çok çok yanlış.

Geçmişteki entrylerine bir baktım da hiç kafa dengi arkadaşın olmadığından, kendini dışlanmış hissettiğinden bahsetmişsin. Aynı mesajında arkadaşlarının söylediği şeyleri kafana çok fazla taktığından bahsetmişsin.
Bence senin ihtiyacın olan şey başkalarının düşüncelerini gereğinden fazla önemseme telkini. Listene ekle, birkaç gün içinde etkisini gösterecektir.

Baban için ne yazık ki diyebileceğim pek bir şey yok. Ama biz sana burada sadece tavsiye verebiliriz zaten.
Aziz mahalle muhtarı;
Yorumun için çok teşekkürler.Size de bahsedeyim.Ayın 18 inde psikoloğa gittim.Kendisi hipnoz,eft vs.En son teknikleri biliyor.Babamdan habersiz gittim.Biz ilçede oturuyoruz ve oturduğumuz yerde psikolog yok.Ben de arkadaşımla buluşacağız sonra gezeceğiz(gittiğim ilde) diyerek il merkezine gittim.Önceden psikologtan randevu almıştım.ona göre gittim.Psiklogla görüşmemizde her hafta gelmem gerektiğini söyledi.Üniversitede okuyorum şehir dışında en azından okul açılana kadar yol alırız dedi.Çocukluğuna gerekirse bebekliğine inmemiz gerektiğini orada büyümemiş bir çocuğun olduğunu söyledi.Onu çocuğu büyütmemiz lazım dedi.Gerekirse bebekliğine çocukluğuna ineceğiz dedi.Babanla konuş söyle dedi.Elimden ne geliyorsa senin için yapmaya çalışacağım dedi.Fakat sen buna maddi manevi hazır mısın diye de sordu.beni gerçeklerle yüzleştirecekmiş.Eşiyle beraber kombine bir şekilde çalışıyorlar.Yani en azından 10 güne bir gelmen gerekiyor dedi.Seansı 100 tl.Artı gidiş-geliş 20 lira yol parası vereceğim.Hadi 10 güne bir gitsem 360 tl.Ben babama söylemeye çekiniyorum çünkü babam şu düşüncede bir insan.Atıyorum ben şan dersi almak istiyorum bu ekstradan bir istek.Ona izin vermez kendin para biriktirip alacaksan alacaksın der.Psikolog konusunda da insan kendi sorununu kendi çözmeli der kendi çözemeyen insan acizdir gibisinden laflar kullanır.ben de korkuyorum.Psikoloğa giderim.Pek bi düzelme yaşanmaz babamgil sonra bunu başıma kakar diye.Ah bi söylemeye cesaret edebilsem.Kaç gündür söyleyeceğim.Söyleyemiyorum vakit de geçiyor. Bu düşüncede olduğu için söylemeye çekiniyorum.Benim kararsızlık,amaçsızlık gibi sorunlarım var.Üniversite 4 e geldim.Hala ne yapacağıma karar vermiş değilim.Bir amacım da yok.Benim yaşımdakiler bi sürü şeyler istiyorlar.ben hiçbir şey istemiyorum.ne yurtdışına gitmek,ne filanca işe girmek.İnsanın bir hedefi olur.benim yok.Ve babama bu psikoloğa gitmek meselesini bile söyleyemedim.Babamdan para bile isteyemem.Eğer biraz çok harcadıysam zaten çok çekinirim istemeye.Napayım arkadaşlar.Bi cesaret edip babama bunu söyleyemiyorum.
jaimemiamor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla