Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-07-2012, 11:27 AM   #124 (permalink)
cansuyu
Binbaşı

cansuyu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,705
1,237 Mesajinıza toplam 3,648 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nice
Standart Cevap: BUGÜN KENDİM İÇİN NE İSTİYORUM?

sabah sabah kargo geldi..kızım alışveriş tutkunudur. internettn de alışveriş yapar. bazen benim adımı da verebilir kargoya ama... şu an evde yok ve sorma şansım da yok.. insan umut ediyor demek ki.. belki dedim.. belki bana bir güzellik yapmıştır :))
ben ona en son böyle bir güzellik yapmıştım.. nefes alabilen panda yollamıştım aynı evde de olsak :) meğer başka marifeti de yokmuş bu pandanın. nefes almak hayır gece gündüz horlamaktan başka. şimdi pilinin bitmesini bekliyoruz.. :)
ancak aramızda esprili hoş bir konu oldu bu..

koliyi açıp da erkek spor ayakkabısı görünce yaşadığım hayal kırıklığını tahmin edersiniz :(( kızım erkek arkadaşına almış tabi ki.. bana alacak hali yok ya :((
boşu boşuna bir güzellik beklemişim diye içim önce bir buruldu.. sonra hemen düşündüm.. jest istiyorsan bunu hem de senin için en önemli kişiden göreceksin..

kendinden..

şu an ne olacağına karar vermedim ama düşünüyorum.. ve bugün kendim için bir güzellik istiyorum :))