Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-07-2012, 09:08 PM   #72 (permalink)
sarışınım
Üsteğmen

sarışınım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
194 Mesajinıza toplam 391 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sarışınım is on a distinguished road
Standart Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:)

dün gece bir şey dinledmedim..daha doğrusu dinleyecektim de hafıza kartı aşağıda olduuğu için üşendim we bir şey dinlemedim..sabah kalkınca çok az depresiftim..halamın oğluyla falan güzel wakit geçti...köyün içine arabayla gideceklerdi beni götürmeyeceklerdi direttim we bende gittim onlarla:)o zaman gayet rahattım..sonra halamın oğlunun kaşlarını falan aldım..sürekli kendimi kendime kanıtlamaya .çalışıorum acaba yeterli miyim,şimdi huzurlu muyum falan..saat 5 gibi kardeşimin arkadaşı geldi halnbuki benden 2 yaş küçük olmasına rağmen ben ondan çekiniorum hata yapcam küçük düşcem güwensiz olduğum anlaşılacak die sürekli kaçıorum sürekli bir parçamı başklarından saklıorum we o yüzden ki kimse benim gerçek yüzümü bilmio..we o yüzden ki kendim olamıorum doğal olamıorum...her şey üst üste gelior ve bunlıorum...dokotora gittimm we bana adın doğuö kontrol hapı werdi kullanmaya hiç cesaretim yok sinirliilik yapıomuş kilo yapıormuş offf napcam bilmiorum:(((saat 5 ten beri agrasif ve duygusaldım şimdi biraz daha iiyim..allahım sen bana yardım et yarabbim....herşeye rağmen iiki warım:)
sarışınım isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla